Helyi sport

2024.02.12. 15:04

Megszerezte első gólját a Topolyában Sós Bence - videó

A vásárhelyi játékos csereként szállt be, majd nem sokkal később büntetőből biztosította be csapata győzelmét.

Delmagyar.hu

Sós Bence megszerezte első gólját a topolyai csapatban.

Fotó: TSC Topolya

2–0-ra nyert a Novi Beograd otthonában a Topolya a szerb élvonal legutóbbi játéknapján: a vendégek második találatát Sós Bence szerezte.

A hódmezővásárhelyi futballista a 80. percben, csereként lépett pályára a bajnokin, majd nem sokkal később ő végezhette el a Topolya számára megítélt büntetőt. Sós gólra váltotta a tizenegyest, ezzel megszerezte első gólját a Topolyában.

Nagyon jól esik a lelkemnek az első gól. Megmondom őszintén, meglepett, hogy a mester engem tűzött ki ara, hogy elvégezze ezt a tizenegyest. Nem számítottam rá, de jól esik, hogy bízott bennem, úgy érzem, magabiztosan értékesítettem a tizenegyest. Bízom benne, hogy ez nem az utolsó, azon leszek minden meccsen, hogy akcióból is gólt szerezzek. Igyekszem megragadni azt a lehetőséget, amennyit kapok, és bizonyítani a szakmai stábnak, hogy számíthatnak rám – mondta a meccset követően Sós Bence.

A győzelemmel Sós Bence csapat megerősítette harmadik helyét a tabellán, nyolc ponttal előzi meg a negyedik Csukaricskit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában