Helyi sport

2024.02.08. 22:08

Öten távoztak az NB III.-as Hódmezővásárhelyi FC-től

Bejelentette távozóit az NB III. Dél-keleti csoportjának tabelláján negyedik helyen álló Hódmezővásárhelyi FC labdarúgócsapata.

Becsei Dávid

Vladul Stefan (sárga-kékben) nem Vásárhelyen folytatja a pályafutását tavasszal.

Fotó: Gémes Sándor

Dobronoky Viktor, Tóth Dániel, Ondrejó Tamás, Vladul Stefan és Juhász Jónás eligazolt Hódmezővásárhelyről. Ondrejó és Vladul következő csapatát egyelőre hivatalosan még nem tudni, az viszont biztos, hogy Dobronoky Mórahalmon, Juhász Orosházán az OMTK-ULE-ban, Tóth Dániel pedig a DEAC-ban folytatja a pályafutását.

Ondrejó Tamás személyében csapatkapitánya távozik a HFC-nek. A középpályás 2021 nyarán az SZVSE-től igazolt Vásárhelyre, azóta 79 tétmérkőzésen lépett pályára. a 2022–2023-as idényben NB III.-as ezüstérmes együttes alapembere volt.

Juhász és Vladul tavaly télen érkezett Hódmezővásárhelyre, miután a Makó visszalépett a küzdelmektől. Utóbbi azóta 28 meccsen volt keretben és hét gólt szerzett, míg előbbi harminchárom találkozón szerepelt a sárga-kékeknél.

Tóth Dániel és Dobronoky az elmúlt nyáron igazolt Antal Krisztián csapatához. Tóth tizenhárom meccsen kezdett, két gólt szerzett. A szintén NB III.-as, de az Észak-keleti csoportban érdekelt, ott a hatodik helyen álló DEAC-ban folytatja. A 21 éves Dobronoky az összes őszi bajnokin keretben volt, de csak kétszer kezdőként, tizenöt alkalommal csereként lépett pályára, egy gólt szerzett.

Érkezőkről még egyelőre nem adott hírt a hódmezővásárhelyi labdarúgócsapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában