Pénteken kezdődik a program

2024.03.07. 15:00

Az első teljes hétvége következik a vármegyei labdarúgásban

Az első olyan hétvége következik a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgó-bajnokságokban, amikor valamennyi ligában játszanak már a csapatok. Ma este Hódmezővásárhelyen kezdődik a hétvégi program, de a szombat délelőtt is tartogat mérkőzést.

Vajgely Pál

A Kiskundorozsma ezúttal Balástyára látogat.

Fotó: Gémes Sándor

A HFC II.–Szentesi Kinizsi mérkőzéssel indul el a hétvégi program a vármegyei labdarúgásban. A szomszédvárak csatájának hatpontos különbséggel futhat neki a két csapat, így mindkét félnek igencsak fontos lesz a mai esti meccs kimenetele. A vármegyei I. osztályban már biztosan alapszakasz-győztes SZVSE Algyőre utazik, míg Tiszaszigeten is két, dobogóra pályázó csapat találkozik.

A vármegyei II. osztályban hazai pályán indítja a félévet a pontveszteség nélkül az élen álló Sándorfalva, az üldöző Deszk az UTC-t fogadja. Szombaton már délelőtt rendeznek meccset az osztályban.

A harmadik ligában az Öttömös–Földeák találkozó emelkedik ki a hétvégi kínálatból, valamint folytatódik a vármegyei IV. osztály két csoportban zajló küzdelme is.

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, péntek, 19 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szentesi Kinizsi. Szombat, 14.30: DB Futball Bordány SK–Ásotthalom, M-Perfect Home-Algyő–SZVSE-G-Falc Kft., Makó–FK 1899 Szeged-SZEOL, Tiszasziget–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, Balástya–Kiskundorozsma. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 10 óra: Csengele–Csongrád-Draxi Gép Kft. 14.30: Deszk–UTC, Csanytelek–Mártély, Mindszent–Algyő II., Apátfalva–St. Mihály, Tömörkény–Röszke, Sándorfalva–Zsombó. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 14.30: Baks–Szatymaz, Forráskút–Csanádpalota. Vasárnap, 14.30: Tiszasziget II.–Pusztamérges, Öttömös–Földeák, Ruzsa–Zákányszék, DB Futball Bordány SK II.–Makó FC-Duocor-Givaudan. A Sándorfalva II. szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 14 óra: Dóc–Kiskundorozsma II. 14.30: Gyálarét–Kistelek, Fülöp SE–Csanytelek II. Vasárnap, 14.30: Tömörkény–Újszentiván. A Domaszék szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 12.30: Mindszent II.–HFC III. 14.30: Kübekháza–Ópusztaszer, Ambrózfalva–Pázsit. Vasárnap, 14.30: MAS SE–Eperjes, Nagylak–Tápé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában