A Szeged-Csanád GA II. szombat, a HFC vasárnap 11 órakor lép pályára

2024.03.08. 11:47

Délelőtti mérkőzések

A labdarúgó NB III. 19. fordulója következik: a Szeged-Csanád GA II. szombat 11 órától lép pályára hazai pályán, míg a Hódmezővásárhely vasárnap 11 órától játszik idegenben.

Mádi József

A vásárhelyieknek (kék-sárgában) fontos lenne a siker idegenben.

Fotó: Gémes Sándor

Jól kezdte a szezont a Szeged-Csanád GA II. együttese, amely a tavaszi első fordulóban Cegléden meggyőző játékkal nyert 4–0-ra. A csapatban már rutinosnak mondható, 24 éves Pataki Zoltán mellett a mindössze 17 éves Sándor Márton is betalált, illetve még a csereként beszállt Fábiánkovits István volt eredményes két perccel a pályára lépése után. A Tisza-partiak ezzel elléptek az utolsó helyről, megelőzve és oda visszataszítva a Ceglédet, ám még mindig kellenek a pontok, hiszen a bent maradást érő 12. pozíció nyolc pontra van a csapattól. A Pénzügyőr ilyen szempontból akár nevezhető közvetlen riválisnak is, hiszen a 9. helyen áll, de csak 10 pontra a Szeged II.-től.

A fővárosi alakulat az előző fordulóban 2–0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a listavezető Békéscsabától. A találkozó szombat 11 órakor kezdődik.

A másik Csongrád-Csanád vármegyei alakulat, a Hódmezővásárhelyi FC ezúttal idegenben szerepel, és a Vasas II. vendége lesz vasárnap 11 órától. A Körösladány elleni hazai iksz után (1–1) mindenképpen szeretnének a vásárhelyiek javítani a piros-kék klub tartalékjai ellen, és egy esetleges siker akár segíthetne is a Szeged-Csanád GA II.-n, amennyiben az is nyer, hiszen a Vasas II. 11. a tabellán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában