Mutatjuk a programot

2024.03.13. 11:34

Már csütörtökön megkezdődik a vármegyei labdarúgás hétvégéje

Már a mai napon megkezdődik a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgás újabb hétvégéje: Hódmezővásárhelyen szomszédvári rangadót rendeznek. A szombat délelőtt több mérkőzést is hoz a programban.

Vajgely Pál

Már csütörtök este meccsre mehetnek a drukkerek.

Fotó: Karnok Csaba

Szomszédvári rangadó nyitja a vármegyei I. osztály alapszakaszának utolsó előtti fordulóját. A pénteki nemzeti ünnep miatt már a mai napon megrendezik a HFC II.–Makó meccset, és ugyan az már eldőlt, hogy a hazaiak az alsó-, a vendégek a felsőházban szerepelhetnek majd a rájátszás során, nem mindegy, hogy egy hány ponttal teszik majd, hiszen a csapatok magukkal viszik az elért eredményeiket.

A megszakadt győzelmi széria utá Szentesre utazik az SZVSE, az Algyő pedig a vasárnapi mérkőzésen majd úgy léphet pályára, hogy tudja, tovább csökkentheti-e hátrányát az éllovas mögött.

A vármegyei II. osztályban szombat délelőtt rendezik az örökrangadót, a Mártély–Mindszent összecsapást, és az élen álló Sándorfalva is délelőtt játszik, a Röszke otthonában, míg a Csongrád–Deszk is fontos meccset ígér, ahol a negyedik fogadja a második helyezettet, és a két csapatot csak öt pont választja el egymástól. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, csütörtök, 18 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Makó. Szombat, 15 óra: Szentesi Kinizsi–SZVSE-G-Falc Kft., Kiskundorozsma–DB Futball Bordány SK, Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Balástya, FK 1899 Szeged-SZEOL–Tiszasziget. Vasárnap, 15 óra: Ásotthalom–M-Perfect Home-Algyő. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 10 óra: Mártély–Mindszent. 11 óra: Röszke–Sándorfalva. 15 óra: St. Mihály–Tömörkény, UTC–Csanytelek, Csongrád-Draxi Gép Kft–Deszk, Zsombó–Csengele. Vasárnap, 15 óra: Algyő II.–Apátfalva. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 12.30: Szatymaz–Öttömös. 15 óra: Üllés–DB Futball Bordány II., Sándorfalva II.–Baks, Forráskút–Tiszasziget II. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Csanádpalota. 15 óra: Földeák–Ruzsa. A Pusztamérges szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 14.30: Tömörkény II.–Kiskundorozsma II. 15 óra: Domaszék–Dóc, Kistelek–Balástya II., Újszentiván–Gyálarét. A Csanytelek II. szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 14 óra: Hódmezővásárhelyi FC III.–Ambrózfalva. 15 óra: Ópusztaszer–Mindszent, Eperjes–Kiszombor. Vasárnap, 15 óra: Tápé–Kübekháza, Pázsit–MAS SE. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában