Folytatódik az NB I.

2024.03.01. 09:27

Puskás a fórumban

A női labdarúgó NB I. tavaszi idényének első, összességében a bajnokság 13. fordulójában a KÉSZ-ST. Mihály-Szeged csapata szombat 14 órától a Szent Gellért Fórumban a Puskás Akadémiát fogadja.

Mádi József

A szegedi lányok (balról Jovanovics Adrijana és Nagy Lilla) a Puskás Akadémia ellen lépnek pályára.

Fotó: Török János

A 13. fordulóval folytatódik a női labdarúgó NB I. A KÉSZ-St. Mihály-Szeged együttese hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban játszik, az ellenfél a Puskás Akadémia csapata lesz szombat 14 órától.

Majdnem 100, egészen pontosan 98 nap. Ennyi szünet után megy tovább a női NB I., hiszen legutóbb tavaly november 25-én lépett pályára a szegedi csapat, amely akkor az Astra vendégeként nyert 2–0-ra, azaz jól zárta a szezon első felét, hiszen előtte hét mérkőzésen át nem sikerült megszerezni a három pontot.

Ezúttal a tabella negyedikje érkezik Szegedre: a Puskás Akadémia 27 pontot gyűjtött, és a nagy hármas, a Fradi, a Győr és az MTK mögött áll – az ötödik Diósgyőr már 9 pont mínuszban van a felcsútikkal szemben.

A szegediek a két klub őszi meccsén 1–0 kaptak ki, mégpedig egy 11-esből elért találattal, így ha valamibe lehet kapaszkodni, akkor ez az az eredmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában