A 9–12. helyért folytatják

2024.03.07. 16:20

Tartalékosan zárt alapszakaszt a Vidux-SZRSE

Vereséggel és a kilencedik helyen zárta az alapszakaszt a Vidux-Szegedi RSE a férfi röplabda Extraligában. Berkes Zoltán tanítványai az utolsó fordulóban fordulóban 3:0-ra kaptak ki Kecskeméten, nem tudták megszorongatni a hazaiakat. A 9–12. helyért folytatják.

Delmagyar.hu

A sötét mezes Vidux-SZRSE a 9–12. helyért folytatja a rájátszást a férfi röplabda Extraligában.

Fotó: Kocsis Alíz - archív

Felforgatott játékoskerettel játszott a Szeged Kecskeméten, ugyanis a szakmai stáb azoknak szavazott bizalmat, akik a szezon eddig mérkőzésein kevesebb játéklehetőséget kaptak. A hazaiak, magabiztosan kezdte az első szettben, mindössze kilenc pontot engedtek az SZRSE-nek. A másodikban sem álltak sokkal jobban a tartalékos vendégek, tizenkét pontjukat az utolsó szettben tizenhéttel döntötték meg.

A Vidux-Szegedi RSE a 9–12. helyért folytathatja szereplését az Extraligában. Március 20-án az újszegedi sportcsarnokban kezdik a rájátszást Pozzobonék a DKSE ellen 19.30-kor, majd 24-én 18 órától a MEAFC-ot fogadják.

– Azoknak a játékosoknak szerettem volna játéklehetőséget biztosítani, akik az elmúlt időszakban kevesebb bizonyítási lehetőséghez jutottak. Ennek megfelelően a játékunk elég nehezen akart összeállni. Gyakorlatilag az első két játszmában csak nagyon kevés momentum jutott nekünk. A harmadik játszmában már lényegesen feszesebb és koncentráltabb játékot mutattunk. Persze a nagyon jó formában röplabdázó kecskemétiek így is magabiztosan tudták behúzni a győzelmet – értékelte a kecskeméti bajnoki mérkőzést a klubhonlapon Berkes Zoltán, a Vidux-SZRSE vezetőedzője.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában