Hétvégi program

2024.03.22. 16:01

Zárul az alapszakasz a vármegyei I. osztályban, maradtak még izgalmak

Befejeződik ezen a hétvégén a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság alapszakasza. Az már korábban eldőlt, hogy melyik hat csapat lesz ott a felsőházban, és melyik hat az alsóban, a sorrend és a pontok száma viszont még változhat.

Becsei Dávid

Ebben a szezonban már nem rendeznek Balástya–SZVSE mérkőzést, ugyanis előbbi az alsóházban lesz érdekelt, míg utóbbi a bajnoki cím legfőbb várományosa.

Fotó: Török János

Szombaton és vasárnap zárul a megyeegy alapszakasza, hétfőn már sorsolják a felső- és alsóházi rájátszás párosításait. Az már biztos, hogy az SZVSE az első, a Makó a hatodik, a Balástya a hetedik, az FK 1899 Szeged-SZEOL pedig az utolsó helyről várhatja a rájátszást. A dobogó másik két helye viszont még kiadó, de ennél is fontosabb, hogy a csapatok viszik magukkal az eddig megszerzett pontjaikat.

Szomszédvárak rangadóját rendezik Csanyteleken a megyekettőben, ahova a Csongrád látogat. A bajnokaspiráns Sándorfalva, valamint követője a hét ponttal elmaradt Deszk is otthon lép pályára.

A megyeháromban a sereghajtó Csanádpalota látja vendégül a listavezető Tiszasziget II.-t, míg a megyenégy Homokháti csoportjában először játszhatnak saját pályájukon a dóciak, akik a Csanytelek II.-t fogadják..

Program, vármegyei I. osztály, 22. forduló, szombat, 15 óra: Tiszasziget–Hódmezővásárhelyi FC II., Balástya–FK 1899 Szeged-SZEOL, DBFutball Bordány SK–Kéménygyártó-Mórahalom, M-Perfect Home-Algyő–Kiskundorozsma, Makó–Szentesi Kinizsi. Vasárnap, 15 óra: SZVSE-G-Falc Kft.–Ásotthalom (Kiskundorozsmán).

Vármegyei II. osztály, 16. forduló, szombat, 15 óra: Mindszent–UTC, Apátfalva–Mártély, Tömörkény–Algyő II., Sándorfalva–St. Mihály, Zsombó–Röszke, Deszk–Csengele. Vasárnap, 15 óra: Csanytelek–Csongrád-Draxi-Gép Kft.

Vármegyei III. osztály, szombat, 15 óra: Csanádpalota–Tiszasziget II., Baks–Pusztamérges, Ruzsa–Szatymaz. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Üllés. 15 óra: Öttömös–Sándorfalva II., DBFutball Bordány SK II.–Zákányszék. Szabadnapos: a Forráskút.

Vármegyei IV. osztály, 14. forduló, Homokhát csoport, szombat, 15 óra: Fülöp SE–Kistelek (Szatymazon), Dóc–Csanytelek II., Kiskundorozsma II.–Domaszék, Gyálarét–Tömörkény II. Vasárnap, 15 óra: Balástya II.–Újszentiván.

Tisza-Maros csoport, szombat, 13 óra: Mindszent II.–Tápé, Ambrózfalva–Ópusztaszer, Kiszombor–MAS SE. Vasárnap, 15 óra: Nagylak–Eperjes, Pázsit SE–HFC III. (Szentmihályon).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában