Helyi sport

2024.04.17. 11:33

Bepótolja az elmaradt meccsét a St. Mihály

Ma délután Szombathelyen lép pályára a szegedi női NB I.-es labdarúgócsapat.

Delmagyar.hu

Milana Kzenevics-ék (labdával) Szombathelyen lépnek pályára hétközben.

Fotó: Gémes Sándor

A 15. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótol ma 16 órától a KÉSZ-St. Mihály Szeged, amely a Haladás vendége lesz.

A két város férficsapata a hétvégén Szegeden találkozott egymással, akkor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a hajrában szerzett góllal megnyerte a szombathelyiek elleni mérkőzést. A St. Mihály és a Haladás ősszel már találkozott egymással a szezonban, akkor is a végjátékban született egy gól, amely döntő hatással volt a végeredményre: ám Sajti Krisztina 88. percben szerzett találata egy pontot jelentett a szegediek számára, hiszen ezzel állította be a 2–2-es végeredményt.

A St. Mihály győztesen hangolt a mai meccsre, hiszen szombaton idehaza győzte le a Szekszárd együttesét, a Haladás viszont pont nélkül maradt a legutóbbi két mérkőzésén, miután kikapott a Puskás Akadémiától és a Ferencvárostól is. Ugyanakkor a St. Mihály eddigi tizenkét, szombathelyiek elleni mérkőzése közül csak egyet tudott megnyerni, 2019 novemberében idehaza aratott 3–1-es győzelmet a Haladás ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában