A szegedi klub sportolói Budaörsön versenyeztek

2024.04.02. 14:22

Világbajnokságra kvalifikáltak

A szegedi táncosok közül többen is indulhatnak a világbajnokságon.

Fotó: X-Treme SE

A szegedi X-Treme Tánciskola utánpótláskorú versenyzői egész évi munkájuk, eredményeik alapján idén is kvalifikálták magukat a világ egyik legnagyobb táncversenyére, a dance star world dance masterre.

A kvalifikációs versenynek a budaörsi városi sportcsarnok adott otthont, ahol Magyarország, Ausztria és Románia legjobb hip-hop táncosai mérték össze a tudásukat, hogy közülük a legjobbak ott lehessenek az idei évi horvátországi világbajnokságon, amelyen közel 8000 sportoló lesz jelen a világ minden tájáról.

Az eredmények alapján a X-Treme Tánciskola szólistái, valamint a junior és a kids formáció is képviselheti Szegedet és hazánkat a májusban rendezendő világbajnokságon.

A kvalifikációs versenyen az idei évben megint a sportegyesület felnőtt szólistája, Iván Barnabás kapta a legtehetségesebb férfi táncos (Hungary Special Avards) különdíját.

A szegediek eredményei, junior korosztály, szóló kategória: 1. Volford Regina, 3. Börcsök Linda, 6. Segesváry Zoé Virág, 8. Móni Zsófia Szilvia.

Felnőtt korosztály, szóló kategória: 1. Iván Barnabás, 5. Tóth-Abonyi Milla, 7. Tatár Boglárka, 8. Botár Fruzsina, 9. Purcsi Boglárka.

Junior korosztály, formációs kategória: 3. X-Treme junior formáció, 5. X-Treme kids formáció.

Felkészítő pedagógusok, mesteredzők, oktatók: Kárpáti Bernadett, Iván Barnabás, Kovács Krisztina.

A versenykoreográfiákat készítette: Iván Barnabás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában