Helyi sport

2017.12.19. 11:12

Díjazzuk a legjobbakat: ma adjuk át a megyei sportolóknak járó trófeákat

Lapunk immár 48. alkalommal adja át az év legjobb Csongrád megyei sportolóinak járó trófeákat. A ma 18.30-kor a szegedi Hungi Vigadóban kezdődő eseményen újra állandó partnerünk, a CE Glass Industries üvegtrófeáit adjuk át - az esemény és a fogadás zárt körű, a delmagyar.hu élő tudósításban számol be róla.

Mádi József

Megint szép éve volt a Csongrád megyei sportolóknak. Számos világ- és hazai eseményről jöttek haza a régió versenyzői arany-, ezüst-, bronzérmekkel, értékes helyezésekkel. Akadtak remek egyéni teljesítmények, kiváló csapatprodukciók, sportszerű jelenetek, visszavonulások és visszatérések.


A Délmagyarország napilap sportrovata ezúttal is összeült ezen eredmények és események összegzésére, majd az évek óta partner CE Glass Industries közreműködésével elkészültek a gyönyörű üvegtrófeák is. A szervezés, a mérleg elkészítésének csúcspontja – tegyük hozzá, nem volt könnyű dolgunk a kiválasztásban – pedig ma érkezik el: 18.30-kor zárt körű összejövetelen adjuk át immár 48. alkalommal a szintén évek óta társszervező Hungi Vigadóban a 2017-es év legjobb sportolóinak járó díjakat. A névsor megvan, de a közvélemény majd csak ma este ismerheti meg a világhálón, holnap pedig nyomtatott formában is a díjazottakat.

 

Fellép a 2016-os Fölszállott a páva kategóriagyőztese, a 13 éves, üllési Erdélyi Luca is.

A műsor színvonalát minden esztendőben igyekszünk vendégek meghívásával emelni – így tettünk most is. A díjátadó izgalmait oldandó fellép a szegedi Forma TSK válogatott kerettag táncos párja, Biri Gábor és Nagy Fruzsina, akik a békéscsabai standard táncok junior korosztályú A országos bajnokságán a harmadik helyen végeztek, de már értek el értékes helyezést a felnőttek között is. Az est vendége és fellépője lesz a 2016-os Fölszállott a páva kategóriagyőztese, a 13 éves, üllési Erdélyi Luca is.


Az eseményről lapunk online felületén, a delmagyar.hu oldalon folyamatosan frissülő helyszíni tudósítással jelentkezünk ma kora este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában