Helyi sport

2016.10.28. 10:31

Vízilabda: fontos meccs előtt a ContiTech Diapolo

A ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata holnap 18 órakor a Vasas együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában. Varga Péter együttese rangadót vív az angyalföldiek ellen.

Süli Róbert

– Hétfőre szabadnapot adtam a fiúknak – kezdte a beszélgetést a ContiTech Szeged Diapolo OB I-es férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Varga Péter –, keddtől viszont már a szombati, Vasas elleni meccsünk játszotta a főszerepet. Kemény és nehéz találkozóra számítok, nem lesz egyszerű feladatunk az angyalföldiek ellen.


A Szeged jelenleg az A csoportban 10 ponttal a harmadik helyen áll, ellenfele, a Vasas 9 ponttal a negyedik

 

– A védekezés lehet a döntő a meccsen – folytatta a gondolatot a Szeged mestere –, ez az OSC és a KSI ellen is jól működött. Ebben a műfajban meccsről meccsre jobban vagyunk. Chilkó Márton meggyógyult, Palotás Gergely bokasérülése is szépen javul, azonban a játéka még kérdéses. Nagy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra, ők eddig is sokat segítettek, remek hangulatot teremtettek. Fontos számunkra a 3 pont.


Azok a szurkolók, akik megőrzik a vízilabda-mérkőzésre vásárolt belépőjüket, 50 százalékos kedvezménnyel tudják megnézni vasárnap 18 órakor a SzedeákFalco férfi kosárlabda bajnokit.

Újabb rangadó


Remek győzelmet aratott a megyei derbin a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata. Molnár Péter együttese azonban sokáig nem ünnepelhet, hiszen szombaton 10 órakor a Napfényfürdő Aquapolis SZUE-medencéjében a Dunaújvárost fogadja. A vendégek a harmadik helyen állnak a bajnokságban, 13 pontot gyűjtöttek, míg a Szeged 12 ponttal a negyedik. 

A Hungerit-Szentes szombaton 18 órakor idegenben száll harcba, a Kurca-partiak a listavezető UVSE-hez látogatnak, így a tisztes helytállásban bízhatnak.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában