Radikális változás kell a Zöld Baloldal szerint

Hódmezővásárhely, Szeged - Választási nagygyűlést tartott a vásárhelyi városi könyvtárban a Zöld Baloldal kedd délután. A rendezvényen Havránek Ferenc, a párt polgármesterjelöltje, Tamás Gáspár Miklós országos elnök és Jirzi Hudácek, az Európai Baloldali Párt végrehajtó bizottságának tagja is részt vett.

Delmagyar.hu

A cseh vendég elmondta: a baloldalról kritikusak az Unióval szemben, de ő maga is látta, hogy a szervezetnek vannak jó oldalai, hiszen Vásárhelyen is sok fejlesztés valósult meg EU-támogatással. Tamás Gáspár Miklós arról beszélt, hogy az emberek megélhetése veszélybe került, ezért radikális változásra van szükség, de úgy tapasztalta, hogy gazdasági téren nem történtek jelentős változások az elmúlt hónapokban. Szerinte egypártrendszer van kialakulóban, amit csak egy erős, felkészült ellenzék akadályozhat meg. Havránek Ferenc pedig kiemelte: a város elvesztette népességének közel 10 százalékát. A folyamatot meg kell akadályozni, főleg a létbiztonság erősítésével, környezetbarát iparágak Vásárhelyre csábításával.

A rendezvényen Havránek Ferenc, (jobbról) a párt polgármesterjelöltje, Tamás Gáspár Miklós(középen) országos elnök és Jirzi Hudácek(balról), az Európai Baloldali Párt végrehajtó bizottságának tagja is

A rendezvényen Havránek Ferenc, (jobbról) a párt polgármesterjelöltje, Tamás Gáspár Miklós (középen) országos elnök és Jirzi Hudácek (balról), az Európai Baloldali Párt végrehajtó bizottságának tagja is.
A Zöld Baloldal ezt követően Szegeden tartott kampányrendezvényt, amelyen részt vett Balogh Tibor polgármesterjelölt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!