Marad a dugó a Kaszap utcán

Hódmezővásárhely - Nincs és nem is volt tervben a Kaszap utcai körforgalmak szélesítése - válaszolta megkeresésünkre Hegedűs Zoltán, Vásárhely alpolgármestere.

Antal Sándor

A bevásárlóközpontok környékén lévő két körforgalomnál főként reggel és délután torlódnak a járművek. Az alpolgármester reméli, amint elkészül a 47-es északi elkerülő, jóval kevesebb autó halad majd át a városon.

 

A felújítás miatt most még tovább kell várakozniuk az autósoknak. Fotók: Antal Sándor

A felújítás miatt most még tovább kell várakozniuk az autósoknak. Fotók: Antal Sándor

Mint megírtuk, másfél hete kezdték a 47-es főút belterületi szakaszának felújítását. Az Emlékponttól egészen a laktanyáig új burkolatot kap. A projektben nincs benne a körforgalmak és az úttest szélesítése, tájékoztatott [namelink name="Velkei Lilla"], a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője, aki elmondta, egyelőre nem is tervezik a bővítést. A munkálatokkal július végére készülnek el. A 47-es északi elkerülő feltárásai már megkezdődtek, várhatóan az ősszel kezdik a munkát, így egy idei még biztosan dugóban kell várakozniuk az autósoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!