Tenyérnyi vakolatdarabok hullanak az Eötvösről

Hódmezővásárhely - Nagy darabokban körülbelül egy négyzetméternyi vakolat hullott közel 10 méter magasból vasárnap este a vásárhelyi Eötvös József Szakképző Iskola homlokzatáról a járdára és a gyalogátkelőre.

Munkatársunktól

A Szent Antal és Mária Valéria utca sarkán álló épülettel már tavaly májusban is akadtak hasonló gondok. Vihar bontotta meg a tanintézmény Mária Valéria utca felőli oldalát, a másik részen teljesen meglazult a vakolat. Ezt tűzoltók távolították el. Akkor szó volt arról, felújítják az intézmény épületének tetőszerkezetét és homlokzatát. Idén ez meg is történt, június elejére készült el a munka. Lehet, hogy nem tökéletesen.

 

Csak a szerencsének és a késői időpontnak köszönhető, hogy nem törtnét baleset. Fotó: Hegyi Endre

Csak a szerencsének és a késői időpontnak köszönhető, hogy nem törtnét baleset. Fotó: Hegyi Endre

– A kivitelező garanciában kijavítja a hibát, várhatóan még augusztusban. A vakolat az utóbbi idők nagy esőzései miatt lazulhatott meg és hullott le – mondta el érdeklődésünkre [namelink name="Árva Nagy Sándorné"], a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!