Adományból újítják fel a játszóteret

A vásárhelyi Komplex Dance Stúdió júniusi gálája bevételének egy részét, hatszámjegyű összeget, ajánlott fel a Tiszta Szív­­vel Egyesület és Alapítványnak a Damjanich utcai játszótér felújítására - jelentette be tegnap a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Preczerné Kobelák Szilvia, a stúdió vezetője.

I.P.

– Ezzel kis balerináink a gye­­rekeknek szeretnének örömöt szerezni, és azért a Tiszta Szívvelt választottuk, mert ők is a gyermekekért dolgoznak – tette hozzá.


A Tiszta Szívvel Egyesület által már kétszer felújított ját­szótéren ismét akad tennivaló: a labirintus faelemeit letörték, elvitték, a hidat is megrongálták, százas szögek állnak ki belőle, míg a homokozó fölé kifeszített árnyékoló ponyvát ellopták – kö­zölte Lázárné Megyeri Zita, az egyesület elnöke. Utóbbi esetben feljelentést tettek.


– Lelkes, mozogni vágyó, te­hetséges fiatalok arra fordítják gálájuk bevételének egy részét, hogy más gyerekeket támogassanak az örömszerzésben a megrongált játékok felújításával. Szeretném, ha azok, akik ezt a barbár munkát végezték, kicsit magukba szállnának, és elgondolkoznának azon, ho­­gyan teszik tönkre a már többször rekonstruált játszóteret – mondta Lázárné Megyeri Zita.

 

Címkék#adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!