Kecskemét és környéke

2011.05.28. 02:47

Delmagyar.hu-gyereknap: Érezd jól magad velünk!

Kecskemét – A delmagyar.hu gyereknapján 10 százalékos kedvezménnyel gokartozhatsz, egész nap ingyen motorozhatsz a Talmácsi Motoros Iskolával, és még számos érdekes programban lehet részed, ha vasárnap kilátogatsz a Kecskeméti Gokart Stadionba.

Delmagyar.hu

Felsorolni és nehéz mennyi színes programmal várjuk a gyerekeket és a családokat május 29-én, vasárnap a Kecskeméti Gokart Stadionba a delmagyar.hu gyereknapján. Reggel 8-tól este 20-ig megállás nélkül tart a mulatság, garantáljuk, hogy a helyszínre kilátogatók nem fognak unatkozni.

A Talmácsi Motoros Iskola jóvoltából egész nap ingyen motorozhatnak a gyerekek 20 darab Yamaha PW típusú 50 köbcentis kismotorokkal egy olyan felfújható mobilpályán, ahol nem eshet bajuk. A motorozáshoz szükséges teljes felszerelést is az iskola biztosítja a lurkóknak. Emellett a kerékpár szerelmeseit is várjuk a gokart stadionba: ezen a napon ingyenesen biciklizhetnek a gyerekek a Magellán Sport 500 négyzetméteres pályáján. A terepcangázás izgalmait pedig külön erre az alkalomra épített buckákkal, dombokkal biztosítják a szervezők.

Továbbá egész nap 10 százalékos kedvezménnyel száguldozhatnak a sebességet imádók a különféle gokartokkal a 938 méteres 10 kanyarral nehezített gokart pályán, ahol sztárvendégeinkkel, [namelink name="Gusztos Bencé"]vel, a Megsztár 5. fiatal rockerével, illetve [namelink name="Ripka Kálmán"]nal, a Jóban Rosszban sorozat kecskeméti tinisztárjával mérhetik össze tudásukat.

Élet a kecskeméti gokart pályán - KÉPGALÉRIA


Akiket nem a sebesség hoz lázba, azok is találnak programot maguknak: arcfestés, modellrepülő és helikopter bemutató, freerun és MBX flatland bemutató fogadja a közönséget. Továbbá egész nap várjuk csinos lányok jelentkezését a helyszínen, ahol Nap szépe fotózást tartunk. Ha szeretnél magadról profi fotós által készített portfóliót teljesen ingyen, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

– A lovaglás népszerűsítése a célunk. Két pónira lehet majd felülni. A leginkább a 3-10 éves korosztály élvezi ezt a programot. A helyszínen egyébként lovas oktató fogja megmutatni a gyerkőcöknek a helyes testtartást, illetve azt, hogyan kell megülni a lovat – mondta el a delmagyar.hu-nak B. Tóth Ferenc, a Hírös Lovardából, akitől azt is megtudtuk, hogy a gyerekeket pónikon kell szoktatni a lóhoz, illetve a magassághoz, hiszen előfordulhat, hogy megijednek az állattól. A gyereknapon 5 perc lovaglás mindössze 300 forintba kerül majd.

A rendezvény ideje alatt a parkolás a kecskeméti nagybani piac parkolójának területén ingyenes.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Kattints a képre a nagyobb méretért!
Az apukák közben kipróbálhatják a Füredi Autósiskola ütközés-szimulátorát: baleset nélkül átélhetik a minimális sebességnél történő ütközés hatását, a biztonsági öv fontosságát.

Várjuk a delmagyar.hu és a Gokart stadion közös gyereknapján!



Lássuk ki a gyorsabb! Gokartozz a delmagyar.hu sztárvendégeivel!

Nincs más dolgod, mint regisztrálj a játékunkba és te is a szerencsések között lehetsz, akik együtt gokartozhatnak sztárvendégeinkkel. Az online regisztrációt megtalálod a cikk végén. A sorsolást május 29-én, a gokart stadionban tartjuk 11 és 14 órakor. 10-10 szerencsés 5 körös gokart futamon bizonyíthatja, hogy akár sztárvendégeinknél is gyorsabban repeszt.

Sok egyéb színes programmal várjuk még a családokat: repülő- és helikopter modell bemutatóval, giga ugrálóvárral, lovaglással és ingyenes arcfestéssel. A délelőtt folyamán lehetőséged lesz beszállni egy vadonatúj rendőrségi autóba, a Skoda Octavia RS-be és a rendőr motorosok róják majd a köröket a pályán. Azokról a gyerekekről sem feledkezünk meg, akik tűzoltónak készülnek - őket délelőtt egy tűzoltóautó várja a helyszínen.

A szerencséd is próbára teheted, tombolánkon többek között kerékpárt és Forma-1-es belépőt nyerhetsz!

Várunk május 29-én, vasárnap, gyereknapon a Kecskeméti Gokart Stadionba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!