Kecskemét és környéke

2011.10.07. 09:30

A lemezlovas nem lesz a Való Világ villa lakója

Még csütörtök este új lakók érkeztek a Való Világ 5 első két kiesőjének, Bandinak és Melindának a helyére. A VV Anikó által is favorizált bajai főiskolás lemezlovas, Andris nem költözhet.

Delmagyar.hu

A Való Világ 5 csütörtök esti kiszavazóshowjában eldőlt, hogy Melinda és Bandi a legkevésbé szimpatikus a nézőknek, nekik még este el kellett hagyniuk a villát.

Nem sokáig maradt létsszámhiányos a csapat, mert 22 óra után két új lakóval bővült a villa. Elsőként a Karrieristák csaptak össze az egyik megüresedett helyért. Ezt azonban a lakók már nem láthatják. Hajnal, Eszter és Susi közül Eszter győzte meg a nézőket, ő költözhetett a villába.

Eszter és Shadi költözött a villába.

Eszter és Shadi költözött a villába.
A Feltörekvők! beválogatásán Dako rögtön udvarolt egy kicsit Lilunak, majd jött Shadi bemutatkozó filmje, rögtön azután, hogy kiderült: ő vezetett a szavazatokkal. Shadi szerint minden lány megjátssza magát a Villában és nagyon szeretne Attila fejére önteni egy korsó sört többezer nő üzeneteként.

Andrisról kiderült, hogy a DJ-k kiváltságos helyzetét élvezi, de nem elég neki az, hogy ő a király a klubokban, a thaiboxban is jártas. Szeret egyedül élni, rend- és tisztaságmániás. Dakoról megtudtuk, hogy nagy vadász, nem okoz neki problémát a csajozás. A nővérével él együtt, talán innen származik a nők alapos ismerete.

A kortesbeszédek után Lilu lezárta a szavazást, aminek eredménye szerint Shadi foglalhatta el Bandi helyét a villában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!