Kecskemét és környéke

2011.12.28. 09:59

Légióst cserélt a kecskeméti kosárcsapat

A Radonjics helyére érkező Marko Djeraszimovicsot már jól ismeri a magyar közönség, hiszen idei szezonját a Szolnoki Olaj KK együttesében kezdte meg.

Delmagyar.hu

A 27 éves, 200 cm magas Marko Djeraszimovicsot már jól ismeri a magyar közönség, hiszen idei szezonját a Szolnoki Olaj KK együttesében kezdte meg. A szolnokiak aztán október elején váltak meg a szerb játékostól, akinek helyére Julien Mills érkezett.

A dolog érdekessége, hogy most Djeraszimovics a Kecskeméti KSE csapatába érkezik egy másik kosaras helyére. Honfitársától, Goran Radonjicstól a múlt héten köszöntek el a kecskemétiek.

- Két edzésen már részt vett Marko és eddig meg vagyok vele elégedve. Jó fizikai állapotban van és bízom abban is, hogy könnyen be fog tudni illeszkedni a csapatba - mondta Sztojan Ivkovics, szakmai igazgató. Djeraszimovics az Olaj színeiben az Albacomp elleni Szuperkupa döntőben és két EuroChallenge selejtezőn játszott. A légiós a fehérváriak ellen 10 pontot -, míg a nemzetközi meccseken átlagban 13 pontot dobott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!