Kecskemét és környéke

2012.02.25. 08:26

A süllyedő hajóról a Megasztár döntőjének küszöbére

Két kecskeméti énekes, Nagy Adrienn és Bihal Roland is bejutott a legjobb 24 közé péntek éjszaka a Megasztár hatodik tehetségkutatóján.

Delmagyar.hu

Utolsó válogatójához érkezett pénteken a Megasztár hatodik szériája, mely után összeállt a legjobb 24 csapata. Közülük a következő adásban párbajjal döntik el, ki lesz az a 12 szerencsés, aki a tehetségkutató döntőjébe jut. A mondjuk úgy elődöntőben két kecskeméti énekesért is szoríthatunk, Nagy Adrienn és Bihal Roland (képen) személyében.


Nagy Adriennt „Adri" néven már sokan ismerhetik, a kecskeméti énekesnő azonban elégedetlen eddigi sikereivel: még magasabb szintekre szeretne törni, ehhez a Megasztárt kitűnő lehetőségnek gondolja. A másik döntőbe jutott énekes, Bihal Roland 2009-ben a No Thanx zenekar új énekeseként bukkant fel a hazai zenei életben. A most 24 éves kecskeméti énekes akkor nem tudta, hogy egy süllyedő hajóra szállt fel, számára a mentőövet a Megasztár jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!