Kecskemét és környéke

2015.04.21. 14:50

Négy boltból lopott egymás után a 22 éves férfi

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás gyanúja miatt K. T. 22 éves helyi lakos ellen - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Delmagyar.hu

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a férfit azzal gyanúsítják, hogy április 17-én 18 óra 6 perc körül az egyik bajai cipőboltból ellopott egy pár férfi papucsot, valamint egy pár talpbetétet. Ezt követően az egyik ruhaboltba ment, ahonnan egy pólót tulajdonított el. Ezek után az egyik bevásárlóközpontba ment, ahonnan szintén egy pólót lopott el. Végül egy negyedik üzletbe ment, ahonnan egy szabadidőruhát tulajdonított el.

A bejelentéstől számított két órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit lakóhelyén, az ellopott ruházati felszerelésekkel együtt találtak meg a rendőrök.

K. T.-t előállították a Bajai Rendőrkapitányságra. A 22 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését elismerte. A rendőrök őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!