Kék hírek

2009.05.20. 00:26

Budapesten is nyomozna a bolíviai ügyész?

Egy bolíviai lap szerint Magyarországon is szeretne vizsgálódni az az ügyész, aki a bolíviai elnök elleni állítólagos merényletterv ügyében nyomoz.

Mint ismeretes, április közepén a bolíviai Santa Cruz egy szállodájában kommandósok lelőtték a bolíviai-magyar Rózsa-Flores Eduardót és két társát, két másikat pedig foglyul ejtettek.

A La Razón című újság kedden írt arról, hogy Marcelo Soza ügyész állítólag a magyar hatóságok segítségét kérte ahhoz, hogy beszélhessen néhány olyan magyar állampolgárral, akiknek a neve fölmerült a terrorizmussal gyanúsított "összeesküvők" ügyében. Többek között egy bizonyos Révész Tiborral szeretne találkozni, akiről úgy véli: ő lehet az ügy egyik főszereplője. Révész decemberben állítólag Bolíviában járt.

Marcelo Soza találkozna Dudog Gáborral, Gáspár Dániellel és Nagy Tamás Lajossal is, akinek a neve szintén felmerült az állítólagos merénylettervvel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!