Kék hírek

2013.07.02. 15:24

Késsel támadt rendőrökre: előzetesben a vaszari férfi

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a vaszari férfit, aki múlt szombaton késsel támadt az őt előállítani akaró rendőrökre.

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Járásbíróság azt a vaszari férfit, aki múlt szombaton késsel támadt az őt előállítani akaró rendőrökre - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Gulyás Ildikó tájékoztatása szerint az ügy gyanúsítottja az előállítása miatt lakóhelyére érkező rendőrökre támadt, egy megközelítőleg két méteres botra rögzített késsel fenyegette őket.

A Veszprémi Nyomozó Ügyészség a gyanúsítottat felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, majd hétfőn indítványozta előzetes letartóztatásának elrendelését a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére hivatkozva.

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását - közölte Gulyás Ildikó.

A letartóztatott férfit a rendőrök azért akarták előállítani, mert múlt szombat este késsel hasba szúrt egy 50 éves vaszari férfit. A sérültet a mentők a pápai kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!