Helyi sport

2014.08.15. 20:28

Megyefoci: tudósítók, figyelem!

Ma elkezdődik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2014–15-ös idénye: szombaton hét plusz öt, vasárnap egy plusz három találkozót rendeznek.

Munkatársunktól

A bajnoki rajt kapcsán újra várjuk munkatársaink megszokott és színvonalas tudósításait az alábbi elérhetőségeken, e-mailben: sport@ delmagyar.hu, telefonszámok: 62/567-811, 62/567-808, 62/567-809.

Fontos, hogy a szombati meccsekről vasárnap 15 órától, a vasárnapi találkozókról pedig rögtön az összecsapás után várjuk a jelentkezéseket.
A tudósításnak a következőket kell tartalmaznia a megyei I. osztályban: végeredmény, a félidő eredménye, helyszín, nézőszám, játékvezetők neve, a bíró értékelése (négy kategória van: kiválóan, jól, közepesen, gyengén), a csapatok összeállítása cserékkel, a játékosok osztályzása (csak azokat kell, akik minimum harminc percet játszottak, a kiállított két jeggyel rosszabb osztályzatot kap), gólszerzők, edzői nyilatkozatok, valamint az ifjúsági mérkőzés végeredménye és gólszerzői.

A megyei II. osztályú tudósítások ismérvei: végeredmény, a félidő eredménye, helyszín, nézőszám, játékvezetők neve, a csapatok összeállítása cserékkel, gólszerzők, kiállított játékos(ok) neve – ha volt ilyen –, valamint az ifjúsági mérkőzés végeredménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában