Kistelek és környéke

2019.08.11. 09:22

Ladák és BMW-ék találkozója Trabantokkal tarkítva

Hatodszor rendezték meg Csengelén a Lada és BMW találkozót, ahová Trabanttal érkezett Kormányos Sándor polgármester néhány barátjával közösen.

H.E.

Mint mondta ez volt régen a népautó a faluban is, ezzel jártak a piacra, de lakodalomra és temetésre is, szerinte ezeknek is helye van a bemutatón. Szekeres Róbert gazdálkodó különleges járműve is sikert aratott, a Simson Duot rossz állapotban vette, maga újította fel, ám csak kiállításokra megy el vele. Csányi Róbert szervezőtől megtudtuk, amikor még Ladája volt akkor csak a Ladások találkoztak, aztán kocsit váltott, így most már a múlt és a jelen találkozik minden évben Csengelén. Idén közel 80 autós érkezett az ország minden tájáról: így Jászberényből, Kalocsáról és Bajáról is. Ott jártunkkor Lada lendkerék tartásban versenyeztek a vállalkozó kedvűek, az győzött, aki a legtovább tartotta a közel 6 kilogrammos vasdarabot. Délután pedig füstöltek az autógumik a pörgés-forgás elnevezésű bemutatón.

Ladák és BMW-ék találkozója Trabantokkal tarkítva - Galéria






 

Címkék#Kistelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!