Makó és környéke

2015.11.05. 10:43

Négy ember sérült meg súlyosan az M43-as autópályán

Baleset történt az M43-as autópályán a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében. A balesetben érintett útszakaszt a rendőrség lezárta.

A rendőrök a személyautók számára is megnyitották a leállósávot: az M43-as autópályán, a reggeli órákban történt baleset helyszínén 12 óra után megindult a határ felé tartó személyautó-forgalom is a leállósávon.

Korábban írtuk:

A reggeli balesetet követően a leállósávon 11 óra után megindult a határ felé tartó kamionforgalom az M43-as autópályán. A személyautókat továbbra is a 43-as útra tereli a rendőrség.

Korábban írtuk:

Tisztul valamelyet a kép. A két kamion araszolt, jött hátulról nagy tempóban a Mercedes Sprinter kisbusz, nekicsapódott az egyik kamionnak, majd a Volkswagen Sharant nekilökte egy személyautónak.

Korábban írtuk:

Tömegbaleset az M43-as sztrádán. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIA


Tejszerű a köd az M43-as sztráda romániai átkelőjének közelében, a rendőrök fáklyákat gyújtva jelzik az autósoknak, hogy baleset történt és lassítsanak. Hiába az út feletti tájékoztató „fényhíd", azt csak nagyon későn lehet észrevenni. Az autósokat a rendőrök Nagylak előtt a régi 43-asra terelik, a határ felé vezető oldalon teljes az útzár a helyszínelés miatt.


A balesetben öt jármű érintett, két kamion, egy kisbusz, egy kisteherautó, valamit egy személyautó. Úgy tűnik, hogy a bolgár rendszámú kamion érte utol a a szintén bolgár kisbuszt, amely az előtte haladó bolgár kamionnak lökött egy magyar személykocsit. A kamionokat leszámítva minden autó a felismerhetetlenségig összetört.

Korábban írtuk:

Tömegbaleset az M43-as sztrádán. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIA


A baleset az M43-as autópálya határ felé tartó oldalán, az 55-56-os kilométer között történt 2015. november 5-én a reggeli órákban. A reggeli köd miatt a forgalom a térségben nagyon lassan haladt. Ezt nem vette figyelembe egy bolgár autós, aki hátulról beleszaladt az előtte araszoló magyar rendszámú autóba, ami ettől további két járnművel ütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint négyen sérültek meg súlyosan.


A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat a 43-as útra terelik.

Ezek is érdekelhetik