Makó és környéke

2019.07.25. 14:23

A makói lány produkciója láttán Simon Cowell szája is tátva maradt, Loretta lábai előtt hevert Amerika

Nem jutott be az America's Got Talent végső döntőjébe a makói születésű Antal Loretta és párja, az olasz Daniel Togni, artistaprodukciójuk azonban nem csak a nézők millióit, de a műsor alapítóját, Simon Cowellt is lenyűgözte. A 23 éves hölgy mos Guinness-rekordra készül.

Szabó Imre

– Makói családban születtem, földműveléssel, de főleg hagymatermesztéssel foglalkoztunk. A munkából annak idején magam is kivettem a részem – vallott lapunknak gyökereiről Antal Loretta, akinek egész Amerika tapsolt ezekben a hetekben.


Megírtuk: olasz partnerével, egyúttal jegyesével, Daniel Tognival párban olyan artistaprodukciót adtak elő az America’s Got Talent sok milliós nézettségű tehetségkutató műsorában, amit nem csak a közönség, de a zsűri is állva tapsolt meg. Mi több, Loretta a zsűri korábban nemmel szavazó tagját, Howie Mandelt is a magasba emelte – úgy, hogy a fogaival tartotta.

A makói lány produkciója láttán Simon Cowell szája is tátva maradt.

Időközben kiderült, hogy a páros nem jutott be a műsor harmadik fordulójába, végső döntőjébe. Lotretta azonban egyáltalán nem bánkódik.


– Nemcsak arra lehetünk büszkék, hogy milliók láttak bennünket, de arra is, hogy Simon Cowell, az America’s Got Talent megalapítója a műsorunk után, a színpad mögött gratulált és kezet fogott velünk. Csak bennünket részesített ebben az elismerésben – mondta.


A 23 esztendős hölgy úgy gondolja, mindenek előtt kitartásának és szorgalmának köszönheti, hogy meg tudta valósítani az álmát és légtornász lett annak ellenére, hogy nem artistadinasztia leszármazottja. Lapunknak azt is elárulta, most egy Guinness-rekordon dolgozik. – Egy lábon lógva 108 kilogrammot fogok megtartani, azaz két hölgy súlyát – ígérte Loretta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!