Makó és környéke

2014.08.14. 23:03

Buzás civil és baloldali csapattal indul

Makó - Buzás Pétert támogatja, és ezúttal minden makói körzetben közös képviselőjelöltet indít az önkormányzati választáson a Polgári Szövetség Makóért, a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció.

Munkatársunktól

Csütörtöki bemutatkozó tájékoztatójukon [namelink name="Buzás Péter"], a civil és baloldali összefogás polgármesterjelöltje azt mondta, részletes programot később hirdetnek, de fő céljuk az, hogy folytassák azt a munkát, amely az ő vezetésével 20 éve kezdődött a városban. Felelősséget is vállalnak azért, ami Makón történt az elmúlt időszakban. Kihasználva azt a mozgásteret, amely az új államszervezetben az önkormányzatoknak jut, a családok segítéséért, minden korosztály boldogulásáért dolgoznak.

A munkahelyek létrejöttének támogatása mellett az is fontos szempont, hogy a nagy építkezések – a csatornázás, az utak leaszfaltozása, a fürdő megépítése – után még kényelmesebb lakóhellyé váljon Makó. Az országos pártpolitikának szerintük egy város életében nincs helye. A civil és baloldali összefogás bízik a sikerben: 4 éve külön jelölteket indítottak, és több helyen is egymást ütötték el az első helytől.

A csapat képviselőjelöltjei, körzetenként: 1. [namelink name="Kiss Péter Pál"] (PSZM), 2. [namelink name="Kiss Imréné"] (független, a DK támogatásával indul), 3. [namelink name="Domokos Mária"] (PSZM), 4. [namelink name="Baranyi Sándor"] (MSZP), 5. [namelink name="Marosvári Attila"] (PSZM), 6. [namelink name="Fekete Tibor"], azaz Indián, (PSZM), 7. [namelink name="Molnár László"] (MSZP), 8. [namelink name="Gáspár Sándor"] (MSZP). A 8 jelöltből 5 – Kissné, Baranyi, Marosvári alpolgármester, Molnár és Gáspár – ma is képviselő, ciklusok óta.

Az újak is ismertek: Kiss Péter Pál építési vállalkozó, Fekete Tibor a várost üzemeltető Kommunális Nkft. középvezetője, Domokos Mária pedig háziorvos, aki korábban már dolgozott önkormányzati képviselőként. A listán Buzás és Marosvári után harmadikként Török Miklós állatorvos indul a DK jelöltjeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!