Bulvár-celeb

2023.07.08. 06:30

Ha ezt az 5 dolgot egyszerre észleli magán, jobb, ha gyanakodni kezd az idegenekre

Ugyanis ebben az esetben lehet, hogy korábban elrabolták a földönkívüliek.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Mostanában felszaporodtak a földönkívüliekhez kapcsolódó megfigyelések, és néhány észlelésnél pedig már az is előfordult, hogy az UFO-k nem békés szándékkal érkeztek hozzánk - írja cikkében a Bors. 

Sokan nem emlékeznek világosan arra, hogy elrabolták őket az idegenek, ugyanis módosíthatják az emlékezetünket. Van azonban öt olyan - hétköznapinak tűnő -  jel, amelyek ha együtt jelentkeznek, akkor vélhetően bennünket is elraboltak.

 Fejfájás és szédülés

Azok az emberek, akiket elraboltak az idegenek, szinte kivétel nélkül arról számoltak be, hogy az első tünet a fejfájás és a szédülés volt. Feltehetően a fájdalmas kísérletek és a gravitációs mező elhagyásának lehet ez a következménye, amelyet a szervezetünk nehezen visel. Tehát ha váratlanul migrén és szédülés jelentkezik nálunk, akkor figyeljünk arra, hogy a következő tünetek nem tűnnek-e fel!

Emésztési problémák

Ismeretes, hogy ha az ember repülőre száll, akkor gyakran emésztési problémák jelentkeznek nála. Ha egy hosszú repülőutat tudunk a hátunk mögött, akkor nem lepődünk meg rajta, hogy pár napig gond jelentkezik a székletünkkel, esetleg gyomorfájdalom és étvágytalanság gyötör. Ez azért van, mert így reagál a szervezetünk a légnyomás megváltozására. 

Illusztráció: Shutterstock

Akármennyire törlik is ki emlékeinket az idegenek, az űrhajóval repülésnek ezen utóhatásai akkor is megmaradnak.

 A fülcsengés is ezen tünetekhez sorolható.

Gyakori deja vu

A deja vu érzése nem túl gyakori, ha azonban felszaporodnak, akkor kezdhetünk gyanakodni. 

Tudományosan azzal magyarázzák ezt az érzést, hogy az egyik szem néhány ezredmásodperccel hamarabb küldi az információkat az agynak, ezért elménk megzavarodik, és úgy érzékeli, hogy egy emlékben realizálódunk. A kísérletek során heves intenzitású tapasztalásoknak vagyunk kitéve, az pedig önmagában anomália, hogy ezeket az emlékeket kitörlik. 

Az erős tapasztalások helyén úgynevezett vakfoltok maradnak a memóriában, így zavar alakul ki az agyban, és a deja vu érzések felszaporodnak.

Illusztráció: Shutterstock

Fényérzékenység

A beszámolók szerint az űrhajóban az emberi szem számára nagyon erős fények vannak beszerelve. Amikor pedig vizsgálnak bennünket, a fényerő intenzívebbé válik, ezért érzékenyebbé válik az érzékszervünk. Noha kitörlik az emlékezetünket, a szaruhártya érzékenysége fizikailag megmarad.

Kis sebek és foltok a bőrön

A kísérletek során gyakran szikés és lézeres beavatkozások történnek, amelyek külső és belső sérüléseket is okoznak. Mivel a földönkívülieknek érdekükben áll, hogy a társadalom széles körben ne szerezzen tudomást az illegális kísérleteikről, ezért gyors, regresszív gyógyítással zárják a műveleteket. Van azonban valami, amit nem tudnak eltüntetni: az esetlegesen később jelentkező véraláfutásokat, bőrpírt vagy sebeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!