Bulvár-celeb

2024.01.17. 04:50

Borzalmas: egy foghúzás után meghalt egy 5 éves kisfiú

Az édesanya már csak azt látta, hogy mentősök rohannak a fogorvos rendelőjébe.

A fiatal lány a csatorna több produkciójában is dolgozott

Forrás: Shutterstock

Fotó: New Africa

Vakhniak Marianna és élettársa, Viktor Pasnyk, akik mindketten zenészek, december 17-én vitték el ötéves kisfiukat, 

Velest az ukrajnai Lviv-i Ori-Dent fogászati ​​klinikára, hogy eltávolítsanak két tejfogát. Ám érkezéskor a kisfiú ideges volt, és az orvos felajánlotta, hogy altatásban távolítja el a fogakat.

A szülők beleegyeztek, de a gyerek tiltakozott a székben, és nem volt hajlandó felvenni a maszkot. Vakhniak asszony azt állítja, hogy akkor kérte az eljárás leállítását, de a maszkot állítólag ezek ellenére is rátették a gyerekre, amíg el nem aludt.

Nem sokkal a műtét megkezdése után az anya furcsa zajokra lett figyelmes és több nővér is berohant a rendelőbe, körülbelül 20 perccel később pedig két mentőcsapat érkezett a klinikára. Mint kiderült, 

Velesért jöttek, akit kórházba kellett szállítani. A mentősök közölték az anyával, hogy a kisfiú szíve leállt, de még a rendelőben sikerült újraéleszteni a gyereket.

A Szent Miklós Kórház intenzív osztályára vitték, ahol az orvosok megállapították, hogy agyhalott. Végül január 13-án meghalt Veles. Most rendőrségi vizsgálat indult annak kiderítésére, hogy a fogorvos hibázott-e valamiben és felelősségre vonható-e a gyerek haláláért – írja a Mirror nyomán a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!