vélemény

2021.04.24. 09:35

Rákay Philip: az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

„Minden áldott nap tedd össze a kezedet azért, hogy 2010 után [...] számodra megadatott a kegyelem!” – fogalmazott a médiaszakember Facebook-posztjában.

Budapest, 2012. július 5. Rákay Philip, az MTV programigazgatója, az m1, m2 csatornák intendánsa részt vesz a július 6-án Borvacsora címmel, az m1 tévécsatornán induló új mûsor sajtótájékoztatóján, a Mûvészetek Palotájában. A decemberig jelentkezõ gasztroshow Magyarország 22 borvidékét mutatja be. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Magyar Nemzet tette közzé Rákay Philip Facebookon megjelent posztját, melyben így fogalmaz:

„Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki. Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás »üzletember«, aki persze mindig jókor volt jó helyen, aki mindig puhára esett.”

„[...] a számotokra nagyszerű üzletek, amelyek egytől-egyig arra az ócska, rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a ’80-as évek közepétől, az elvtársi, legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű és forgalmú nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alul értékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni. Ez a ti nagy tudományotok, Feri.”

„Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami »családi ezüstöt« is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, a magyarság ellen elkövetett, aljas bűncselekménnyel ér fel.

Amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország vezetését a Gyurcsány-Bajnai-korszak után, az állami tulajdonban lévő vagyonelemek értéke nagyságrendileg tízezer milliárd forint volt. Ma körülbelül húszezer milliárd!

Magyarán: Orbán Viktor és kormánya tíz év alatt – a soha nem látott léptékű országépítés, a világon egyedülálló családtámogatási modell bevezetése, az elképesztő adócsökkentés, a nemzeti aranytartalék harmincszorosára emelése, stb. mellett – megduplázta az állami vagyont!!!

És ezek után, Gyurcsány, még te merészelsz lopással vádaskodni,

börtönnel fenyegetni, s azt ordítani a Parlamentben, hogy majd amikor ti jöttök, akkor a mai kormánynak nem lesz kegyelem...”

Borítókép: Rákay Philip, a Magyar Televízió intendánsa

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában