Bűncselekmény

2023.08.25. 10:56

Megöltek két fiatal férfit egy általános iskola előtt Szerbiában

A belügyi szervek széles körű rendőri akciót indítottak, és őrizetbe vettek négy gyanúsítottat.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mzynasx

Megöltek két fiatal férfit a vajdasági Újvidék melletti Futak településen egy általános iskola előtt pénteken - közölte a helyi hatóságok beszámolóját idézve a Telegraf.rs című szerb hírportál.

Zoran Krulj, az újvidéki sürgősségi szolgálat szóvivője elmondta: a rendőrséghez éjfél után 17 perccel érkezett a bejelentés a lövöldözésről. A helyszínen egy eszméletlen fiatalembert találtak, akit fejlövéssel, súlyos állapotban szállítottak az intenzív osztályra. A 20 éves férfi sebesülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházban meghalt - mondta.

A következő hívás éjfél után 51 perccel érkezett, miután a rendőrök egy másik, 19 éves fiatalembert találtak a helyszínen. A mentősök már nem tudtak segíteni rajta, csak a halál beálltát tudták megállapítani - tette hozzá a szóvivő.

A belügyi szervek széles körű rendőri akciót indítottak, egész Futakot lezárták, valamint az összes újvidéki kijáratot, és a Blic című napilap a rendőrségtől úgy tudja, hogy őrizetbe vettek négy gyanúsítottat: egy 23, egy 24, egy 21 és egy 26 éves férfit.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában