Leszámolás

2023.09.08. 20:30

Migránsok lőttek egymásra Szabadkán (videó)

Szabadka központjában, a Lidl üzletlánc forgalmas parkolójában lőttek egymásra péntek kora este a migránsok – adta hírül a Magyar Nemzet.

MW

Egyre több az illegális migránsokhoz köthető fegyveres incidens a magyar határ közelében

Forrás: Magyar Nemzet

Az egyik illegális bevándorlót a lap információi szerint hátba lőtték.

A parkolóban a hétvégi bevásárlásukat intéző egészségügyi dolgozók látták el a sérültet, majd a mentők is kiérkeztek, akik elszállították a hangosan jajveszékelő, s ezzel mindenkit halálra rémítő migránst. 

A rendőrök a helyszínről két illegális bevándorlót vezettek el. Azt nem tudni, hogy nekik közük lehet-e a lövöldözéshez

 –írja cikkében a Magyar Nemzet, amely több képet is közölt a helyszínről a lapnak szemtanúk azt mondták, hogy négy-öt lövést lehetett hallani. A töltényhüvelyek az üzlet parkolójában hevernek. 

A rendőrök a Magyar Nemzetnek nem hivatalosan megerősítették, hogy migránsok egymás közötti leszámolásáról volt szó, a sérültet pedig kórházban ápolják.

A belügyi szervek illetékese szerint a helyiek nem voltak veszélyben, ezzel szemben a szemtanúk azt állítják, az orruk előtt történtek az események.

A teljes cikk fotókkal a Magyar Nemzet oldalán érhető el. 

Frissítés az MTI-ről

Az MTI azt közölte, hogy migránsok lövöldöztek a vajdasági Szabadkán, a Lidl üzletlánc Papp Pál utcai áruházának parkolójában, egy migráns megsérült és kórházba szállították.

A szabadkai Pannon RTV helyszínen tartózkodó stábjának információi szerint az eset késő délután történt a városközponttól néhány száz méterre.

A tűzharcban 4-5 migráns vett részt, egyikük megsebesült, őt a mentők még a helyszínen ellátták és kórházba szállították. A szemtanúk elmondása szerint 4-5 lövés hangzott el. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és bár az elkövetők elszaladtak a tetthelyről, a hatóságoknak sikerült gyorsan begyűjteniük őket.
Az összesereglett vásárlók értetlenül álltak az eset előtt. Hihetetlennek nevezték, hogy már a város központjában is lövöldöznek az illegális bevándorlók, nem csak a közeli erdőben – tudósított az MTI szerint a Pannon RTV.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában