Tettenérés

2023.11.30. 11:26

Egy vezetőt kirúgtak és fegyelmi vizsgálat indult a Katona József Színházban a DK-s jegyek miatt

A belsős eljárás a Demokratikus Koalíció (DK) párttagjai számára adott árkedvezmény miatt pattant ki. Az előadások jegyárainak csaknem egyharmadát engedték el a Gyurcsány-párt támogatói számára a fővárosi fenntartású, közpénzből működő színházban.

MW

Budapesti Katona József Színház

Forrás: MTI / Mónus Márton

Először a Magyar Nemzet írta meg egy belső levél alapján, hogy az előadások árának akár csaknem egyharmadát is elengedik a színházban a DK-tagok számára.  

Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni! November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!

– olvasható a párt tagjainak szánt kommünikében.

A színház csütörtöki Facebook-bejegyzését a Világgazdaság szúrta ki, amelyben úgy fogalmaztak: 

A történteket magunk is elhibázottnak gondoljuk, ezért az események hatására a színházban átfogó vizsgálat indult és ennek eredményeképpen a szükséges munkáltatói intézkedéseket megtettük. Két munkatársunkat figyelmeztetésben részesítettük, egy vezető beosztású dolgozónk pedig elhagyja a színházat

– írta a Katona József Színház.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában