Oktatás

2024.01.22. 06:27

Latorcai Csaba: ha Gyurcsányékon múlna, a tanárok és az óvónők nem kapnának semmilyen béremelést

„Csúnyán lebukott a dollárbaloldal! Ismét bebizonyosodott, hogyha Gyurcsányékon múlna, akkor a tanárok és az óvónők nem kapnának semmilyen béremelést. A külföldről pénzelt és rángatott képviselők ráadásul saját magukat árulták el” – írta Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap.

MW

Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség területfejlesztésért felelős parlamenti államtitkára kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Latorcai Csaba azt írta: a dollárbaloldal képviselői az Európai Parlament legutóbbi ülésén is hevesen támadták, hogy Magyarország – az amúgy jogosan járó – uniós források egy részét végre megkapta.   

Vajon a momentumos Cseh Katalinnal az élen miért reagáltak olyan ingerülten a pénzek folyósítására? Talán nem akarják, hogy az érkező uniós forrásokat a kormány a tanárok és az óvónők béremelésére fordítsa?

– tette fel a kérdést a bejegyzésben.   

Azt írta, 

napról napra egyre nyilvánvalóbban látszik: Gyurcsányék nem szeretnék, hogy több pénzt keressenek a magyar tanárok és az óvónők. 

A héten kristálytisztává vált, hogy amíg a kormány azt akarja, hogy mindenki előre menjen és ne hátra, beleértve a tanárokat és az óvónőket is, addig a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal éppen az ellenkezőjére törekszik, és abban érdekelt, hogy a magyar embereknek, a magyar tanároknak, óvónőknek nehezebb legyen az életük – fogalmazott.   

Latorcai Csaba szerint Gyurcsány Ferenc és a dollárbaloldal politikájának a lényege, hogy attól reméli a saját felemelkedését, ha minél rosszabb az embereknek. „Ezt adják ők a magyaroknak »ajándékba«, arra játszva, ha sikerülne megakadályozniuk a tanárok, óvónők béremelését, akkor azt ráfoghatnák a kormányra” – írta.   

De a magyar emberek eszén nem lehet túljárni. Tisztában vannak a dollárbaloldal tervével. Mert jól emlékeznek arra, hogy amikor Gyurcsányék voltak hatalmon, akkor nemhogy nem adtak béremelést a tanároknak, hanem még el is vettek tőlük egy teljes havi bért, ellehetetlenítve ezáltal a mindennapjaikat 

– fogalmazott.   

„Elegünk van abból, hogy a dollárbaloldal számára fontosabb a júdáspénz, mint a magyar tanárok, óvónők megélhetése! Elégünk van abból, hogy a magyar emberek érdekeinek képviselete helyett, mindig a külföldről diktált, tollba mondott utasításokat hajtják végre!” – írta Latorcai Csaba. Hozzátette, hogy „Magyarország a magyaroké! Nekünk mindig a magyarok, a magyar tanárok, óvónők érdekei a legfontosabbak!”   

„Ahogyan a mondás is tartja: aki egyszer hazudni mer, többet hitelt nem érdemel. A tanárok ellen indított aljas hadjáratukkal Gyurcsányék, Cseh Katalinék minden határt átléptek, és végleg leszerepeltek! Ezért júniusban védjük meg a magyar embereket a dollárbaloldallal szemben, és szavazzunk a Fidesz–KDNP jelöltjeire!” – zárta a bejegyzését az államtitkár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában