Ország-világ

2012.02.23. 06:57

EU-IMF tárgyalás: továbbra sem világosak a feltételek

Folyamatosan egyeztetnek a kormányzat szakértői az unióval és az IMF-fel a hiteltárgyalások elkezdéséről, egyelőre az EB a magyar kormány levelére adandó válaszát várják.

MTI

A hivatalos tárgyalásokhoz többek között az kell, hogy az EU megfelelő szervei és az IMF igazgatósága kiadja a mandátumot a tárgyalódelegációinak, de ez még nem történt meg - kapott választ a Világgazdaság [namelink name="Fellegi Tamás"] sajtóirodájától.

A lap a csütörtöki számban a tárgyalásokért felelős miniszter sajtóirodájától kapott válasz alapján azt írja, hogy folyamatosan egyeztetnek a kormányzat szakértői az unióval és az IMF-fel a hiteltárgyalások elkezdéséről, egyelőre az Európai Bizottságnak a magyar kormány levelére adandó válaszát várják.

A Világgazdaság azért kereste meg Fellegi Tamást - olvasható a lapban -, mert más kormánytagok az elmúlt napokban március végi startról beszéltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában