Ország-világ

2011.07.04. 13:42

Segített-e valaki a két lány öngyilkosságában?

Büntetőeljárást indított a rendőrség annak érdekében, hogy kiderüljön: segített-e valaki a vasárnap öngyilkosságot elkövető két budaörsi lánynak tette végrehajtásában - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.


Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a szakértők és a nyomozók jelenleg a két lány kapcsolatrendszerét térképezik fel.

A 21 éves budaörsi és a 19 éves bicskei lány holttestére vasárnap reggel bukkantak Budaörsön, egy parkolóban. Az elsődleges megállapítás szerint a fiatalok öngyilkosságot követtek el, halálukat mérgezéses fulladás okozta. Erre utal, hogy a lányok egy cédulát tettek a szélvédőre, amely figyelmeztetett: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban.
Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese vasárnap azt mondta, hogy a csomagtartóba meszet és sósavat találtak egy vödörben. A két anyag keveredéséből mérgező gáz jön létre, amely megtöltötte az autót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában