Ország-világ

2010.03.28. 12:59

Újabb fogyasztóvédelmi diákvetélkedő indul

Fogyasztói tudatosság? címmel fogyasztóvédelmi vetélkedőt szervez diákoknak az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE).

A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében zajló versenyen 13-16 év közötti fiatalokból álló, háromfős csapatok vehetnek részt.

A vetélkedő fő témái a fogyasztók jogai, a fenntartható fogyasztás, a fogyasztói kultúra, a kritikus fogyasztói magatartás és a fogyasztói döntések.

Az első három, feladatlapok kitöltéséből és beküldéséből álló forduló után május végén tartják a döntőt Budapesten. A végső megmérettetésen az öt legjobb helyezést elért csapat vehet részt: ügyességet és kreativitást igénylő, valamint szituációs feladatokat kell megoldaniuk. A résztvevők hajókirándulást és ajándékutalványokat nyerhetnek.

A jelentkezési lapot és az első feladatlapot a [email protected] e-mail-címen lehet igényelni. A kitöltött dokumentumokat március 30-ig kell elküldeni ugyanide e-mailben vagy levélben az OFE budapesti irodájába (Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület, 1021 Budapest Logodi utca 21-24.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában