Hirdetés

2023.05.23. 00:00

Már csak VIP-bérlet és napijegy van az idei Deja Vu-re!

Ez a nyár csakis jól indulhat, hiszen már nem kell sokat aludni és elindul az ország legnagyobb retró bulifolyama, a 10. szegedi Deja Vu Fesztivál. Mondtuk, hogy legyél gyors, most már elővételben csak napijegyet és VIP-bérletet tudsz venni! Sebaj, irány az IH pénztára vagy a www.dejavufesztival.hu oldal, vedd meg a jegyedet még ma! Sőt a szegedi RETRO Klubban SZÉP kártyával is kifizetheted a fesztiválbelépőd!

PR cikk

Fotó: Szarvas Adam

Június 1-2-3, újszegedi Partfürdő. Az előrejelzés szerint ugyan némi csapadék eshet, de kit állíthat ez meg, ha olyan előadók lépnek színpadra, mint Inna, Bellini, Alexandra Stan, Dr. Alban, Sterbinszky, Blue, Panjabi MC, DJ SASH, Thomas Anders a Modern Talkingból, Safri Duo, Eiffel 65 és még sokan mások? 

A retróláz folytatódik 

Van, amit nem lehet megunni! Az 1990-es évek dallamai, a 2000-es évek őrülete annyira a bőrünk alá kúszott, hogy most már viszketünk a hiányától. Ezért van szükségünk egy kiadós bulizásra, ahol megállás nélkül újra menő sihederek, kócos tinik, színes tincseket lobogtató csajok, izompólóban feszülő titánok lehetünk! A Deja Vu-t erre találták ki! Mivel ez a 10. lesz a sorban, óriási felhajtásra számíthatsz. 

Június 1-ig két feladat vár rád!  

1. Vedd meg az elővételes napijegyedet! Ha nagyon be akarsz csajozni/pasizni, akkor a VIP-bérletedet és a napijegyedet! 

2. Szerezd be a ’90-es évek pólóit, farmerjeit, farmerdzsekijeit, a pink rúzsokat, az ipari mennyiségű zselét, a tupírfésűt! Ha igazán bevállalós vagy, a lila blézert sem hagyod otthont. Ne lapíts, tudjuk, hogy nosztalgiából nem dobtad ki. 

+ 1 feladat: 

3. Tényleg régen volt, amikor az icmájlájfot énekelte az egész ország, tuti, hogy neked sem megy már olyan jól a szöveg. Gyakorolj, mert ciki lesz a barátok előtt, ha a Partfürdőn belesülsz a nótába. Ez persze a többi retró slágerre is igaz! 

Ugye tudod, hogy minden infót megtalálsz a Deja Vu honlapján és Facebook-oldalán? Kattints ide: https://www.facebook.com/dejavufesztival és ide: https://dejavufesztival.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában