Hírdetés

2024.03.21. 00:00

Áprilisi tulipánszüret Tázláron

Mintegy 350 ezer tulipánnal a tázlári TulipGarden Homokhátság ismét virágba borult, ezért március 29., péntektől kezdve egész áprilisban tulipánszüretre hívja a látogatókat. Ha megéheznél a romantikus virágszedésben, a La Róna Bisztró asztalainál csemegézhetsz. A gyerekeket se hagyd otthon: állatsimogatás és játszótér várja őket!

PR cikk

Felejthetetlen élmény 350 ezernyi ringatózó virág között sétálni! Soltvadkerttől néhány kilométerre, Tázláron megint kinyíltak a tulipánok a TulipGardenben. A III. Tulipánszüret és Pikniken most még nagyobb területen válogathatsz közülük, és még több ülőhely szolgálja a pihenést. 

 

Pihe-puha alpaka  

Rengeteg óvoda, iskola, idősotthon keresi fel a tázlári háromhektáros virágoskertet, de ez a szüret családi programnak is kiváló: amíg a szülők virágot szednek, a gyerekek zárt játszótéren mulathatnak, és még állatokat is simogathatnak. Nyuszik, szurikáták, alpakák, csacsik, pónilovak, mókusok, valamint tengerimalacok, kenguruk, bárányok és capybarák versengenek a gyerkőcök kegyeiért. 

Gourmet ételek  

A szüret és az állati jó kikapcsolódás mellé idén először falatozhatsz is a TulipGardenben: a helyszínre kitelepülő La Róna Bisztró jóvoltából gourmet ételek várnak. Mivel a Tulipgarden a főút mellett található, könnyen odatalálsz majd, hatalmas külső parkoló vár. 

A cím: I. körzet, hrsz. 0231/40., Tázlár, 6236 

Nyitvatartás március 29-től: 
hétfőtől csütörtökig 10–18 óráig 
péntektől vasárnapig 9–19 óráig 

Telefon: 06-20/432-3234 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában