Hirdetés

2024.03.23. 08:45

Fejlessze vállalkozását a kamara támogatásával

Április másodikáig várja a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara a pályázatokat a GFA konstrukciójában megjelent kiírásra.

Delmagyar.hu

A pályázat célja, hogy egyszeri pénzügyi támogatással segítséget nyújtson a gazdasági önkormányzat önkéntes tagjainak gazdaság- és kereskedelemfejlesztéséhez, bel- és külföldi piacra jutásához, üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, valamint környezetvédelmi tevékenységéhez. 

A kamara pénzügyi alapjából megvalósuló pályázat kamatmentes támogatást nyújt a vállalkozások számára, melyek minimum 36 hónapos kamarai tagság esetén akár 10 millió forintnyi forrást is kaphatnak maximum 5 éves futamidővel. Továbbá 12-36 hónapos tagság esetén akár 5 millió forintnyi támogatás nyerhető el maximum 4 éves futamidővel, míg a kevesebb mint 12 hónapos tagsággal rendelkezők maximum 2 millió forintos támogatást nyerhetnek maximum 3 éves futamidővel. 

Jó hír, hogy a támogatásból a beruházás/fejlesztés értékének akár 80 százaléka finanszírozható. Fontos azonban, hogy a kiírás során bemutatott fejlesztést a pályázat befogadásától számított 1 éven belül meg kell valósítani. 

Az elnyert összeg elkölthető: gépek, berendezések, eszközök beszerzésére; K+F+I fejlesztésekre; környezetvédelmi fejlesztésekre; kiállításokon való megjelenésekre; készletfinanszírozásra és telephelyfejlesztésre, -kialakításra is. 

A pályázati felhívás és útmutató a kamara honlapján érhető el. Bővebb információ a gazdasági önkormányzat munkatársától, Bakosné Nagy Évától kérhető a [email protected] címen, valamint a 62/554-250/121-es és a 30/894-6998-as telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában