PR

2021.02.28. 08:00

Harapj rá a kockafánkozó újhullámos tortájára!

Adott egy trendi, újrahasznosítható fadoboz. Vajon mit rejthet? Óvatosan nyisd ki, hisz közel egy 4 kilogrammos emeletes tortacsoda köszön vissza rád, tetején három gourmet kockafánkkal. És hogy mitől különleges a kizárólag a The Box Donutban kapható fánktorta? Nem csigázunk tovább, felfedjük a titkot.

delmagyar.hu

Fontos leszögeznünk az elején, hogy ha a kedvcsinálónk hatására máris rohannál a Mars téri kockafánkozóba annak reményében, hogy kész tortát markolj fel, ne tedd, hiszen pont az a lényege, hogy a TE igényeidre szabva készül el minden egyes költemény. Te magad állíthatod össze, így a méreten felül az alaptészta, a krémek, a csokoládébevonat, a kockafánkok a tetején tetszőlegesen variálhatók. A jelenleg elérhető variánsok száma 540! Hitted volna?

A kocka formájú fánktorta különleges lehetőség különleges alkalmakra. Nem csupán szülinapra, baráti összejövetelre, évfordulóra, de akár esküvőre is.

Nyert ügyed van, ha ezzel szeretnél hódítani, lenyűgözni párodat, anyósodat, lekenyerezni a főnöködet, meglepni a gyerekeket. Ha egyszer megkóstolják, garantáltan ráharapnak majd az ízére.

Három méret közül választhatsz:

MINI: 6 szeletes változat, MIDI: 12 szeletes változat és MAXI: az emeletes verzió 18 szeletes változattal. Díszítésként három fánkocska csücsül a tortákon – olyan ízvilágban, amilyen a tortád.

Ha ismered a The Box Donut kockafánkjait, a krémeket tekintve nem ér meglepetés, te magad tetszőlegesen variálhatod, milyen ízvilágú legyen a fánktortád. Ha elakadnál a bőséges választékban, a cukrászok szívesen segítenek megálmodni a tökéletes ízharmóniát.

A BASIC kategória kétféle krém, csokoládé és vanília kombinációja. A FANCY tortához – az alapízeken felül – a következő krémek közül választhatsz: karamell, sós karamell, eper, málna, kávé, citrom, lime, kókusz, banán. Az EXCLUSIVE tortához mogyoró, földimogyoró, lótusz, pisztácia, sajttorta variációk (eper, alma, málna, áfonya, karamell), dió, gesztenye, levendula, chilis csokoládé, narancsos csokoládé, erdei gyümölcs, mangó-maracuja ízek párosíthatók.

Az alaptészta lisztmentes csokoládés brownie vagy a karamellás ízvilágú szőke brownie is lehet. A hatféle csokoládébevonat pedig már csak „hab a tortán”. Választhatsz a belga Callebaut fehér-, ét- , tej- vagy Caramel Gold csokoládé közül, de akár kérheted Ruby vagy cukormentes csokoládé bevonattal is.

Ne feledd! A fánktortát elő kell rendelned, lehetőleg 3 nappal korábban. Kérhetsz hozzá gyertyát és tűzijátékot is.

Ha kedvet kaptál, kapd elő a naptárad, jelöld meg a következő alkalmat.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában