PR

2021.02.26. 08:00

Válságkezelő Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók a Kamaránál

Június végéig érhetők el a Széchenyi Kártya Program válságkezelő hitelei a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. A hét konstrukció célja az azonnali likviditási források biztosítása és a normál üzletmenet visszaállításához, valamint a jövőbeli növekedés lehetőségét megalapozó beruházások megvalósításához szükséges segítségnyújtás.

delmagyar.hu

Businessman hand Stopping Falling of 2021 wooden Blocks. Business, Risk Management, Insurance, Resolution, strategy, solution, goal, New Year New You and happy holiday concepts

Az önkéntes kamarai tagoknak térítésmentesen igényelhető konstrukciók már tavaly is igencsak népszerűek voltak; ezt bizonyítja, hogy a kamarai igénylést követően december végéig több mint 15 milliárd forint hitelhez jutottak Csongrád-Csanád megye vállalkozásai a programban.

A legtöbb vállalkozás a kamatmentes Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Pluszt, a Széchenyi Likviditási Hitelt, a Széchenyi Beruházási Hitel Pluszt és az Agrár Széchenyi Kártyát igényelte. Az így megszerzett forrást leginkább biztonsági tartalék képzésére, likviditási problémák áthidalására, ingatlan, földterület és üzleti célú lakás vásárlására, új beruházás kivitelezésére és gépvásárlásra fordították.

A 2021. június 30-ig elérhető konstrukciók a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi, makói és szentesi irodájában is igényelhetők. További információ ezen az oldalon olvasható, vagy a 62/554-264-es telefonszámon kérhető.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában