PR cikk

2023.01.13. 00:00

Mi az? Ötöt kérsz, hatot kapsz

Évindító akcióért ugorj be a Mars téri The Box Donut kockafánkozóba! Vegyél öt darabot kedvenc kockafánkjaidból, és mi álljuk a hatodikat!

delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Hétfőtől ismét extrán megéri betérni a The Box Donut Mars téri üzletébe! Január 16-tól kérj elvitelre egy ötös kockafánk-válogatást, és a hatodik fánkot AJÁNDÉKBA kapod tőlünk!

Még sosem jártál nálunk?! Akkor az egy hétig tartó akció remek lehetőség arra, hogy minél több ízvilágot megkóstolj a prémiumkategóriás kockafánkokból! Garantáltan már első harapásra beleszeretsz a belga csokoládéba mártott, főzött krémekkel készített, válogatott, minőségi alapanyagokból készült finomságokba.

A kockafánk pakkodat stílusos dobozban viheted haza; ha nagyon éhes vagy, nálunk is kényelmesen elfogyaszthatod barátaiddal az akár ebéddel is felérő desszertcsomagot. A harapnivaló kockák közül egyébként nem is olyan könnyű választani: a pisztácia- és marcipánkrémmel töltött Mozart, a málnás-fehércsokis Raspberry, a vaníliakrémes-kókuszos Coco White vagy az eper és Oreo keksz krémmel töltött Strawberry Oreo abszolút a szegediek kedvencei közé tartoznak.

Év eleji fogyókúrádat félted? Ne tedd! A helyben készült fánkok krémjei nem tartalmaznak ízfokozókat, mesterséges ételszínezéket, 100%-os mogyoróolajban sülnek. Ráadásul NAS (no added sugar) étcsokoládéval készült töltetlen fánkjaikban kevesebb mint 5 gramm a cukortartalom.  

Ugorj be hozzánk, nézz szét nálunk, válogass kedvedre Szeged kedvenc fánkozójának kínálatából, és kapd fel az AJÁNDÉK KOCKAFÁNKODAT. 

Elérhetőség: 
TheBox Donut  
Szeged, Mars tér 16.  
Nyitva: hétfőtől vasárnapig 7:42–18:42 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában