Hirdetés

2023.10.01. 00:00

Kihagyhatatlan akció a vármegye két legjobb gyógyfürdőjében

Ha teljes árú jegyet vásárol a makói Hagymatikumba vagy a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe, akkor a másik fürdőbe a kupon felmutatásával október 20-ig fél áron válthat jegyet.

PR cikk

„Csobbanj Csongrád-Csanád vármegye két legjobb gyógyfürdőjében!” – így hirdeti az 50 százalék kedvezményről szóló felhívását a makói Hagymatikum és a mórahalmi Szent Erzsébet fürdő. Érdemes kihasználni, hogy a két fürdő valamelyikében megvásárolt teljes árú jegy felmutatásával a másik fürdőbe október 20-ig fél áron vehet belépőt! A kuponok a fürdő pénztárában kaphatóak. 

 Kiemelt turisztikai térségnek számít Makó és Mórahalom, mégsem versenytársként tekint egymásra a két város és fürdőik. Azért erősítik együttműködésüket, hogy mind a belföldi, mind a külföldi piac versenyképes szereplői lehessenek, ez pedig közös erővel hatékonyabban valósítható meg 

– fogalmazott Berta Zsolt ügyvezető, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő marketingvezetője. 

 Az akcióval egyrészt szeretnénk lehetőséget adni a vendégeknek mindkét fürdő megismerésére, másrészt olyan attrakciókkal kínálni meg őket, amelyek ősszel kimondottan vonzóak lehetnek

 – mondta el az akció kapcsán Lajtosné Papp Noémi, a Hagymatikum fürdő divízióvezetője. 

 Új mórahalmi vízi élménypark – télen is 

Mórahalom az őszt új attrakciójával, a vízi élményparkkal kezdi meg. Az úszómedencén kialakított, 28,5 méter hosszú, felfújható vizes élménypályát szeptemberben üzemelték be, azóta főleg a fiatalok és a gyerekek kedvence. Az új élményelem az úszómedence lefedésének köszönhetően a téli hónapokban is üzemelni fog. 

A város vendégei megszokhatták, hogy ősszel a TDM szervezettel együttműködő magánszálláshelyeken szállást foglalva közel 50 százalékos kedvezménnyel léphetnek be a fürdőbe a Mórahalom-kártyán keresztül. 

Az ország legnagyobb szaunája 

Makó természeti kincsei, a makói és a marosi gyógyvíz a rekreációt keresőknek nyújthat sokat. A Makoveczi organikus építészetet tükröző Hagymatikum exkluzív környezete, a fürdő gyermek- és szaunavilága igazi feltöltődést csempészhet az őszbe. Az ország legnagyobb alapterületen kialakított szaunája, a szaunamesterek vezette szeánszok ősszel és télen kimondottan népszerűek a vendégek körében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában