PR

2009.06.30. 11:55

Stüszi Vadász Étterem

Az Illés Panzió és Stüszi Vadász Étterem 2004-től 13 szobával és egy 50-50 fős vadászétteremmel és konferencia teremmel működik. A vendégek kényelméről úszómedence és egy elegáns grill kert gondoskodik. Utóbbi 60-70 fő fogadására képes.


A Stüszi Vadász Étteremben minden ízlésnek megfelelő, gazdag választékot kínálnak vendégeiknek. Számos vadételük mellett ajánlják halakból, szárnyasokból, sertés-és marhahúsból készült ételkülönlegességeiket is. Az elegáns étteremben 50 fő részére tudnak helyet biztosítani. Különtermük 25 fős üzleti, családi, baráti rendezvények hangulatos helyszíne.

A Stüszi Vadász ételeit elfogyasztók elégedettségéről a vendégkönyvük is tanúskodik: igen ízletes ebédet ehettem éttermükben, 10 fős családommal. Köszönet a gyors és profi kiszolgálásért - írta Turai Zoltán, Szegedről. Joó Árpádné is a különleges ételeket dícsérte: rendkívül ízlett az őz vadasan zsemlegombóccal és a vaddisznópörkölt is isteni volt - jegyezte le.

2 személyes bőségtál:
2 személyes bőségtál:
* Őzjava Stüszi Vadász módra /vadmáj, erdei gomba, bacon, vörösboros mártás/, rösti burgonyával
* Tűzdelt vaddisznó comb erdei gombával, burgonyakrokettel
* Tűzdelt szarvas comb erdei gyümölcsmártással és hercegnőburgonyával


Ha ön is szeretné megkóstolni a Stüszi Vadász különleges ételeit, akkor keresse fel az éttermet Szegeden, a Szamos utcában.

Asztalfoglalását, szobafoglalását személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben is megteheti.

Asztalfoglalás:
Személyesen: 6721 Szeged, Maros utca 37.
Telefonon: 62/315-640
Web: www.illespanzio-vadaszetterem.hu
E-mailben: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában