PR

2019.09.15. 00:00

Szépen fogynak az épülő Etelka Ház lakásai

Iparkodjon, aki a felsővárosi Etelka Házban szeretne lakáshoz jutni, mert a lakások egyharmada már elkelt! Szeged egyik legdinamikusabban fejlődő része az Etelka sor környéke, és nem csak a szomszédban épülő uszoda miatt.

Szeged, Etelka hz. PR Fot: F4rank Yvette (FY), Dlmagyarorszg

A terveknek megfelelően halad az Etelka soron épülő Etelka Ház kivitelezése, 2020. első negyedévének végén adják át az ingatlant. A 30 lakásos, földszint + 3 szintes, két lépcsőházas, liftes társasház zárószintje készül jelenleg, hamarosan a zárófödém is a helyére kerül- tájékoztatott a lakások értékesítését végző Reál Hungary Zrt. munkatársa.

Az amerikai konyhával egybeépített nappali +2 hálószobás, 60-70 négyzetméteres, erkélyes vagy teraszos lakások mindegyike klimatizált. Valamennyi lakásban kombi kazános, radiátoros fűtés lesz. Az épület földszintjén önálló garázsok vásárolhatóak.

A vételár harminc százalékával foglalhatóak le a lakások, a fennmaradó összeget a kulcsrakész ingatlanok átadásakor kell kifizetni. A 30 lakásból 9 már gazdára is talált.

A konyhabútort nem része az ajánlatnak, a hideg- és melegburkolatokat – adott ársáv mellett -a vevő választhatja ki.

A beruházó a használatbavételi engedélyeztetés és az albetétesítés teljes körű ügyintézését vállalja. Az épülő lakások mindegyikére felvehető a CSOK támogatás és a kedvezményes hitel.

Érdemes itt befektetni, hiszen Szeged egyik legdinamikusabban fejlődő része a felsővárosi Etelka sor környéke. A szomszédos, 11 évvel ezelőtt átadott Tisza Center szolgáltató és irodaház, illetve a mellette álló, 12 liftes lépcsőházával a város legnagyobb lakóközösségét alkotó, 270 lakásos, 10 éve felépült Tisza Palota az elmúlt években egyértelműen felfelé húzta a környék megítélését: a közvetlen közelben élelmiszer áruház, gyorsétterem, benzinkút-autómosó, zöldséges, pizzéria, fogorvosi rendelő, állatorvosi rendelő, gyógyszertár, fodrászat, kozmetika, fitness terem, utazási iroda, horgászbolt, cukrász- és pékáru bolt szolgálja ki a lakosságot.

A tömegközlekedés is jó: innen a városközpont autóval csak 8 perc, trolibusszal 6 megálló.

A környék ázsióján az Etelka sori sportközpont területén éppen most épülő uszoda nagyon sokat dob majd. A közeli stadion műfüves focipályája, a vízitelep, a csónakkikötő, a futásra és kerékpározásra ösztönző töltés, a halászcsárdák szintén komoly vonzerővel bírnak.

Ne szalassza el a lehetőséget, tekintse meg ön is lakáskínálatunkat ITT!

(X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában