Rövidhírek

2022.04.11. 13:00

Távolról születtek a meccs góljai

Munkatársunktól

A labdarúgó NB III. Közép csoportjának 29. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC a nagy múltú Vác otthonában lépett pályára. A csapatok közül a vendégek voltak aktívabbak, jobban is játszottak, ám elkövettek olyan hibákat, amelyekből a hazai­ak könnyen gólt szerezhettek volna. 

 

A HFC az első félidőben is betalálhatott volna, ám a gólok elmaradtak. A szünet után nem sokkal azonban vezetéshez jutottak Koncz Zsolt tanítványai. 
A 47. percben egy szöglet után a 16-oson kívül Povázsai elé került a labda, aki innen lőtt, és szép gól szerzett. Hiába volt jobb a hódmezővásárhelyi alakulat, az előnyét nem tudta növelni. És ennek sajnos következménye lett: egy jobb oldalról visszapasszolt labdát a 67. percben Tóth Levente lőtt el, a labda pedig a kapuban kötött ki. 

 

A folytatásban egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így végül döntetlennel zárult a találkozó. A döntetlennek inkább a hazaiak örülhetnek, a Hódmezővásárhelyi FC bánkódhat az elhullajtott pontok miatt. 
Koncz Zsolt: – Sajnálom, hogy Vácon hagytunk két pontot, és a végelszámolásnál ezek a pontok majd nagyon hiányozhatnak. 
 

Vác–Hódmezővásárhelyi FC 1–1 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 29. forduló. 
Vác, 150 néző. 
Vezette: Juhász Bálint (Bőhm, Turi M.). 
Vác: Nacsa – Stefán, Torda (Vén B. 67.), Kasza B. – Zámbó D., Nagy Z., Szunyog, Tóth L., Tölgyes (Purzsa, 61.), Földi (Fazakas, 61.) – Tóth D. (Konkoly L., 83.). Szakmai igazgató: Csank János. 
HFC: Weszelovszky – Pilán, Molnár B., Mezei O., Antman – Ondrejó, Povázsai – Bata, Németh K., Kiss K. (Hegedűs M., 62.) – Molnár Á. (Bartyik R., 77.). 
Vezetőedző: Koncz Zsolt. 
Gólszerzők: Tóth L. (67.), ill. Povázsai (47.). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!