Szegedi hírek

2022.06.24. 11:43

Utcabált tartanak Kiskundorozsmán

Nemazalány és Sofi is színpadra lép majd szombaton Kiskundorozsmán, ahol 19 órától vasárnap hajnal 2 óráig utcabált tartanak a körforgalomnál.

Az esemény egyik szerve­zője és támogatója, Ruzsa Ro­­land önkormányzati képvi­selőjelölt (Fidesz–KDNP) la­punknak elmondta, a programot Mihálffy Béla, a térség országgyűlési képviselője nyit­­ja majd meg, ezután lép fel Nemazalány és Sofi, akiket egy meglepetésvendég követ majd. 

Utóbbi kapcsán megjegyezte, sokan találgatnak, hogy vajon ki lehet az, többen nagy dolgokra számítanak, azonban szerinte ez sokkal inkább a meglepetés ereje, mintsem a nagysága miatt lesz érdekes. Mindezt követően a Kosava együttes lép majd pódiumra, akik egészen hajnalig élőzenével szórakoztatják majd a dorozsmaiakat.

Ruzsa Roland megjegyezte, Kiskundorozsmán a koronavírus előtti években hagyomány volt, hogy utcabált tartottak, most pedig ezt szeretnék újjáéleszteni, és a jövőben minden évben megszervezni a közösségépítés jegyében. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!