Szeged és környéke

2013.03.14. 17:24

Thürmer Gyula Szegeden is koszorúzott

Szeged – A magyar paraszt és a magyar munkás nélkül az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc nem teljesedett volna ki – hangsúlyozta Thürmer Gyula pártelnök a Munkáspárt szegedi ünnepi megemlékezésén csütörtökön a Klauzál téri Kossuth-szobor előtt.

Munkatársunktól

Mint mondta, ma Magyarország és Európa válságban van, ezért fontos, hogy a társadalomkülönböző rétegei megtalálják a közös hangot. Arra biztatta a körülbelül egy tucatnyi megemlékezőt, gondoljanak Wesselényire, Széchenyire, Kossuthra, Petőfire, Batthyányra és a 13 tábornokra. [namelink name="Thürmer Gyula"] szerint az emberek kezdenek rájönni, hogy az a rendszer rossz, amely nem róluk, hanem csak a pénzről szól. A politikus, aki csütörtökön Hódmezővásárhelyen is járt, úgy látja, Magyarország még csendes, de az emberek kezdik érteni, hogy a tőkés rendszer változhat. A párt fiatal szimpatizánsa, [namelink name="Szántó Péter"] Illyés Gyulától olvasott fel. A megemlékezés koszorúzással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!